Huizenaanbod

Woonplein Limburg

Op deze pagina staat het huizenaanbod van Adriaanse Makelaardij en Taxaties. Mocht u willen reageren op een pand in ons aanbod, of heeft u meer vragen, dan kunt op het adres of op de foto klikken. In het detailoverzicht is de mogelijkheid om te reageren.


Home
 
Makelaardij
 
Huizenaanbod
 
Taxaties
 
Hypotheken
 
Verzekeringen
 
Contact

Modern appartement in appartementencomplex met lift voorzien van 2 slaapkamers en nieuwe badkamer. Het appartement beschikt over een ruim balkon en een eigen parkeerplaats.
Oppervlakte: 75 m2
Vraagprijs: 129.000

Geheel gerenoveerd halfvrijstaand woonhuis met grote, geheel nieuwe garage gelegen in mooie woonwijk nabij diverse voorzieningen.
Oppervlakte: 150 m2
Vraagprijs: 189.000

Heerlijk ruime woning van 116 m met 4 slaapkamers en stadstuin, gelegen aan het Nelson Mandelapark in de wijk Transvaal.
Oppervlakte: 116
Vraagprijs: 1750 p.m.

Heerlen - Sint Pietershof 47    Verkocht
Zeer ruim, modern appartement in luxueus appartementencomplex te Heerlen Centrum met eigen parkeerplaats in parkeergarage.
Oppervlakte: 115 m
Vraagprijs: 239.000

Heerlen - Ploeghof 32    Verkocht
In 2007 gerenoveerde ruime hoekwoning, gelegen in kindvriendelijke wijk Giessen-Bautsch (Heerlerbaan)op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. De woning beschikt naast de ruime tuin ook over een zonnig balkon.
Oppervlakte: 130 m
Vraagprijs: 152.000

Op uitstekende locatie in Heerlen-Zuid bieden wij een vrijstaande vakwerkboerderij uit 1777 aan met 2 appartementen en een gastenverblijf. De karakteristieke elementen en de grote, zonnige tuin en binnenhof maken dit object tot een plaatje! De woning is zeer royaal te noemen. Perfect voor de mens die van ruimte houdt, maar ook uitermate geschikt voor dubbele bewoning, werken aan huis of als beleggingspand!
Oppervlakte: 300 m2
Vraagprijs: 445.000

Representatieve en instapklare bedrijfsruimte van in totaal 780 m2 gelegen op A-locatie nabij o.a. ASML, MMC Veldhoven, VDL, Koningshof en het High Tech center. Eventueel ook verhuurbaar in afzonderlijke units.
Oppervlakte: 780 m2
Vraagprijs:n.o.t.k.